Big Bass Bucks
3.0

Big Bass Bucks

van WMS
  • Uitbetalingspercentage: 95%
  • Variantie: Hoog
  • Aantal winlijnen: 20
  • Minimale inzet: € 0,10
  • Maximale inzet: € 100
  • Maximale winst: € 4.000
  • Jackpot: Nee
Home » Big Bass Bucks

Op deze gokkast, ook wel kortweg de Bassmachine genoemd, kun je zowel in het echt in een gokhal spelen maar ook online, en ook dan speel je als je dat wilt voor echt geld.

de-big-bass-bucks-fruitautomaat-online

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


Het voordeel van online spelen is dat je ook voor de fun kunt spelen, zonder dat het je geld kost. Natuurlijk win je dan geen echt geld. En dat kan even slikken zijn als je goed hebt gespeeld. Maar op deze manier kun je wel op je gemak deze fruitautomaat uitproberen en alle mogelijkheden bekijken voordat je er met echt geld op gaat spelen. Het zou immers een beetje zonde zijn als je meteen met echt geld speelt en verlies maakt omdat je op verkeerde knoppen klikt. Deze machine is op de markt gebracht door WMS Gaming. De Bass Machine kan je spelen bij verschillende Nederlandse casino’s.

Veel winkansen op de Reel ‘em In

Het is mogelijk om op de Reel ‘em In Big Bass Bucks op veel manieren punten scoren. Als je voor echt geld speelt op diverse manieren geld winnen. Je scoort namelijk punten door figuren niet alleen op een horizontale lijn te scoren maar ook diagonaal of verticaal, of zelfs als ze in een hoek staan. Je hebt zo heel veel winkansen en dit maakt het spelen op deze automaat natuurlijk extra leuk.

Prijzen winnen

Natuurlijk win je de hoogste prijzen als je een lijn hebt met vier dezelfde symbolen. Scoor je een winnende lijn, dan wordt dit aangegeven met een animatie. Zodra je winst maakt kun je deze laten uitbetalen als je met echt geld speelt, of je zet de winst in om door te spelen.

Je bepaalt zelf met hoeveel geld je speelt

Als je voor het echie speelt dan kun je spelen met Euro’s of met Britse Pond. Je kunt per beurt zelf aangeven met hoeveel geld je wilt spelen. Je kunt het bedrag per rol opvoeren vanaf 1 cent tot een maximum van 5 Euro of Pond. Uiteraard wordt je winst ook hoger als je met een hogere inzet speelt. Het vrolijke country deuntje en de animaties van deze fruitmachine tijdens het spelen kun je desgewenst ook uitzetten als je er te veel door wordt afgeleid.

De Big Bass Bucks is te spelen op je desktop, maar ook mobiel op smartphone of je tablet.

© Copyright 2023 Fruit Machines