Bulls Eye Gokkast
3.0

Bulls Eye Gokkast

Home » Bulls Eye Gokkast

De Bulls Eye is een klassieke Dartboard Gokkast. Er is nu een moderne online variant van deze old-school speelautomaat!

De Bulls Eye is een online dartfruitautomaat die, hoe kan het ook anders, door fanatieke darters veel gespeeld wordt.

Bulls Eye fruitmachine

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


De aanbieder van deze automaat is Stakelogic, die wel meer bekende fruitmachines online aanbiedt. Dit spel ziet er erg fris uit maar is daarnaast ook erg leuk om te spelen. Het dartbord in het midden van het scherm valt direct op. Dit is ook meteen het bonusspel en dat wordt gespeeld wanneer op een van de winlijnen een dartbord als symbool wordt getoond.

De werking van de Bulls Eye

In dit spel speel je met 3 of met 4 rollen. De rollen staan onderaan de gokkast. Per draai of poging zet je minimaal 1 credit in en maximaal 20 credits. Speel je met echt geld, dan is het mogelijk om je winstkansen te vergroten door meer geld in te zetten. Zet je bijvoorbeeld 20 credits in, dan is het mogelijk om daar tot maar liefst 200 credits voor terug te krijgen! Je moet dan wel tenminste 4 maal een Bulls Eye symbool hebben gespeeld. Het is mogelijk om deze fruitmachine gratis te spelen. Ideaal voor beginnende spelers. Heb je het eenmaal onder de knie, wat waarschijnlijk snel gaat gebeuren, dan kun je misschien eens een gokje wagen door een klein beetje geld in te zetten. Heb je vaak geluk, dan zou je zelfs wat meer geld in kunnen zetten.

Betaal mogelijkheden

Met dit casinospel kun je geld inleggen zodat je echt geld kunt winnen. Betalingen geschieden altijd in een veilige omgeving. Je kunt geld inleggen met iDeal maar ook met andere bekende betaalmethoden.

© Copyright 2023 Fruit Machines