Zo nu en dan wordt er een gokkast gestolen, opengebroken of vernield. Soms is dat uit pure onmacht vanwege verlies. Dit keer was het raak in de Spaanse hoofdstad!

Een gokker in Spanje heeft een fruitmachine mee naar huis genomen, nadat hij geld verspeeld had op de gokkast. In een café in de Spaanse hoofdstad Madrid had de man veel geld verloren door op de fruitautomaat te spelen. Hij werd vervolgens zo boos dat hij in woede op de vrouw achter de bar afstapte.

Terugbetaling gokbedrag

Hij eiste vervolgens van de barvrouw dat zij hem € 1.200,00 zou terugbetalen. Toen zij dat natuurlijk weigerde en hij het geld niet kreeg, besloot hij het maar anders aan te pakken. De media geven niet aan hoe hij het deed, maar hij ging er vervolgens vandoor met de hele gokkast die hem zoveel geld had gekost.

Fruitautomaat ontvoerd

In elk geval trok hij de stekker van de kast uit het stopcontact. Hij moet het apparaat naar buiten hebben getild of gesleept, in zijn busje hebben geladen, en weg zijn gereden. De politie heeft nog geen spoor van de dief kunnen vinden.

Regelmaat

Eens in de zoveel tijd vind een situatie als hierboven plaats. Een ontevreden speler, die boos wordt en een fruitkast vernielt of in dit gevaal meeneemt. Gokken is antuurlijk niet zonder risico en menig speler verliest zijn inleg. Soms loopt dat behoorlijk op. Dan kan soms leiden tot boze reacties en vandalisme of diefstal. Vooral wanneer de gokker het gevoel heeft dat er sprake is van een oneerlijk spel. Hoewel dat natuurlijk niet altijd het geval is. Bij gokken hoort een zeker risico en spelers zijn nooit zeker van een winst of een verlies bij het spel.

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!
© Copyright 2023 Fruit Machines