Magic Portals
4.0/5

Magic Portals

  • Uitbetalingspercentage: 96,6%
  • Variantie: Medium
  • Aantal winlijnen: 25
  • Minimale inzet: € 0,25
  • Maximale inzet:€ 250
  • Maximale winst:€ 64.000
  • Jackpot:Nee
Home » Magic Portals

Magic Portals is een online videoslot die is ontwikkeld door de softwareleverancier NetEnt. Het spel heeft vijf rollen, drie rijen en 25 vaste winlijnen. Het thema van de gokkast is magie en de rollen bevatten symbolen zoals tovenaars, uilen, draken en andere mystieke wezens.

Magic Portals fruitautomaat

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


Magic Portals is een leuke nieuwe videoslot uit de stal van Netent. Zoals de naam al suggereert is deze fruitmachine in het thema van magie en tovenaars, warlocks en ander soort magisch volk. De machine zelf is een spel met 5 rollen, met 3 rijen en 25 lijnen, waarin de 2 magische portals uit de titel voorkomen. Deze poorten kunnen op magische wijze overeenkomende symbolen veranderen in Wilds of Free Spins. Dit kan overigens al bij elke draai aan de rollen plaatsvinden. En zoals dat gaat: hoe meer Wilds en Free Spins je hebt, hoe meer credits je wint, tot maar liefst 64.000.

Margic Portals Functie

Het spel heeft een aantal spannende functies, waaronder de “Magic Portals” -functie. Dit zijn twee speciale portalen op de rollen die oplichten wanneer er twee dezelfde symbolen in beide portals verschijnen. Wanneer dit gebeurt, worden alle exemplaren van dat symbool op de rollen omgezet in wilds, waardoor de kans op grote winsten wordt vergroot.

Gratis spins met de Scatter functie

Daarnaast heeft het spel ook een gratis spins-functie, die wordt geactiveerd wanneer er drie of meer scatter-symbolen op de rollen verschijnen. Spelers kunnen tot 10 gratis spins winnen en tijdens deze scatter functie worden de Magic Portals vaker geactiveerd, wat de kans op grote winsten nog verder vergroot.

Videoslot met fantasy thema

Het is een mooie videoslot in een leuke, spannende fantasy wereld, met de grafische pracht die daarbij hoort. Denk: Lord of the Rings, denk Legend of Terru, denk World of Warcraft. De symbolen bestaan dan ook uit tovenaars, draken, elfen, wolven, orken en al het soort fantasy en magic wezens en figuren dat je je kunt bedenken. Dat soort sfeer. Zoals je dat mag verwachten van een Netent kast is de gameplay prima: makkelijk voor beginners, pakkend voor de ervaren spelers.

Waar spelen

Wij hebben de kast bespeeld bij Kansino, maar er zijn uiteraard meer partijen die deze kast aanbieden!

© Copyright 2023 Fruit Machines