Mannen stelen geld uit fruitautomaat

Inzake de diefstal van een fruitmachine, zijn arrestaties verricht. De politie heeft twee mannen uit Oldenzaal aangehouden. Het gaat om mannen van 33 en 34 jaar. Daarnaast is ook een 41-jarige inwoner van Utrecht gearresteerd. Dat gebeurde zondagavond in café De Rus. Het café ligt aan de Stationsweg in Leeuwarden. Het is niet ebkend om wat voor gokkast het precies zou gaan. Voor zover dat natuurlijk überhaupt interessant is in een dergelijke situatie.

Diefstal uit gokkast

Het drietal was erin geslaagd een bedrag van € 1.000,00 te stelen uit een fruitmachine in de horeca gelegenheid. Dat deden ze door het uitbetalingssysteem met een elektronisch apparaat te manipuleren. Blijkbaar waren ze erin geslaagd te achterhalen hoe ze dat bij fruitmachines kunnen doen.

Aanhouding en hechtenis

Een medewerker van de horecazaak zag het gebeuren en belde onmiddellijk de politie belde. De drie mannen zijn aangehouden met hun apparaat, bijbehorend gereedschap en het gestolen geld. De mannen blijven voorlopig in hechtenis in de cel voor nader onderzoek.