Sweet Success Megaways
4.0

Sweet Success Megaways

  • Uitbetalingspercentage:96,06%
  • Variantie:Hoog
  • Aantal winlijnen: maximaal 117.649 (Megaways)
  • Minimale inzet: €0,20
  • Maximale inzet: €10
  • Maximale winst: 10.000 x totale inzet
  • Jackpot: Geen
Home » Sweet Success Megaways

Online gokkasten zijn er voldoende te vinden, maar misschien passen de Megaways speelautomaten meer bij jou. De Sweet Success Megaways gokkast van Blueprint Gaming is een aanrader. De reden is het fijne thema, de makkelijke gameplay en het vermaak. De kleurrijke fantasiewereld brengt de speler in een geweldige sfeer. Datzelfde geldt voor de gratis spins, hoge vermenigvuldigers en de bijzondere Mystery symbolen. De spanning stijgt al snel als je meespeelt op de Sweet Success Megaways gokkast in het online casino.

Hoe werkt de Sweet Success Megaways?

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


De Sweet Success Megaways gokkast beschikt over zes rollen. Het aantal rijen kan steeds veranderen, dit kunnen er maximaal zeven zijn. Als je veel geluk hebt dan kan je op 117.649 manieren winnen op de Sweet Success Megaways. Het spel heeft ook een Avalanche mechanisme. Dit wilt zeggen dat winnende symbolen gratis omgeruild worden voor nieuwe symbolen. De minimale inzet is twintig eurocent en je kan maximaal tien euro per draai inzetten op de online gokkast van Blueprint Gaming. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,06%.

Prijzen winnen met combinaties

Prijzen winnen op de Sweet Success Megaways gokkast kan met combinaties. Je moet met de symbolen combinaties zien te maken, het beste wat je kan draaien is een 6-of-a-kind. De roze hartjes leveren bij zes symbolen een prijs van 50 keer de inzet op. De andere snoepjes maximaal vijf keer de inzet en de kaartsymbolen maximaal een verdubbeling van het spinbedrag. Voordeel is wel dat je meerdere combinaties in een draai kan spinnen en dat de wild symbolen helpen om sneller een prijs te winnen.

Pick ’N Mix op de Sweet Success Megaways gokkast

Als je minimaal vier winnende combinaties direct achtereenvolgend wint dan zal de Pick ’N Mix geactiveerd worden. Je moet één snoepje aanklikken en hier ga je het bonusspel mee spelen. Je kan met vier combinaties een normale bonus vrijspelen. Vijf combinaties levert een speciale Super Pick ’N Mix op en zes combinaties zelfs een Mega Pick ’N Mix. Je snapt waarschijnlijk wel dat de Mega bonus het meeste geld kan opleveren op de Sweet Success Megaways gokkast.

© Copyright 2023 Fruit Machines