Red Hot Active
4.0

Red Hot Active

Ken je de Red Hot Active nog? Vroeger stonden deze machines soms in de snackbar. In de jaren 2000 kon je hem van ontwikkelaar Simbat ook online spelen. Nu is er een nieuwe versie!
Home » Red Hot Active
Pro's
  • Red Hot feature
  • Clubmeter voor max. 1000 punten
  • Autoplay
  • Basisspel met 4 rollen en 1 win lijn
  • Mystery prijzen in het basisspel
  • Kop en Munt feature
  • Hold feauture
Con's
  • Niet overal meer speelbaar
  • Je moet van Retro gokkasten houden

Probeer de Red Hot Active gratis uit bij verschillende Nederlandse casino’s. Spelers ontvangen een bonus van €100  gratis om verschillende fruitkasten uit te proberen. En kans te maken op echte winst. Daarnaast ontvang je soms gratis draaibeurten op de gokkast!

Red Hot Active

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


Een heet thema voor deze fruitmachine dus, en als je wint kun je er warmpjes bij zitten. Als je dus vuurvaste handen heb kun je deze kast misschien wel aan.

Red Hot Active speluitleg

Red Hot Active is een fruitautomaat die je gratis kunt spelen. Geef de Red Hot symbolen alle vier licht om vervolgens het Red Hot spel te spelen. Je moet op alle vier symbolen dit licht te zien krijgen. Heb je de pech dat er een symbool van een duivel op de laatste rol verschijnt, dan stopt het spel onmiddellijk en kun je opnieuw beginnen. Het unieke aan deze fruitmachines is, is dat je altijd een gratis speelronde krijgt en dat elke Hot Active symbool gezien kan worden als een Joker, waarmee je een niet volledige combinatie toch winnend kunt maken.

Bediening en spelen

Het spreekt voor zich dat je moet proberen om zo lang mogelijk in het spel te blijven. Alleen dan heb je de meeste kans om te winnen. De hoeveelheid rollen op deze gokkasten die actief zijn wordt bepaald door de speler zelf. De hoogte van je inzet bepaald immers hoeveel rollen draaien. Per keer kun je 1, 5, 10 en tenslotte 20 credits investeren in een beurt. Net zoals met de meeste fruitautomaten is het zo dat de hoogte van je inzet mede je winkans bepaald.

• Win tot 200 punten met de klokken symbolen per beurt.
• Druiven, klavertjes 4, aardbeien en peren leveren 80 credits op per combinatie.

Spel van Eurocoin

De Red Hot Active gokkast is een klassieke fruitautomaat die is ontworpen en ontwikkeld door de bekende Nederlandse gokkastenmaker Eurocoin. Het spel heeft drie rollen en drie rijen, en biedt spelers vijf winlijnen.

Kenmerken

Een van de kenmerken van de Red Hot Active gokkast is dat spelers kunnen kiezen om te spelen met één, drie of vijf winlijnen. Hoe meer winlijnen een speler selecteert, hoe groter de kans op het behalen van een winnende combinatie.

Symbolen

Het spel heeft klassieke fruitautomaatsymbolen, zoals kersen, sinaasappels, pruimen, citroenen, meloenen, zevens en BAR-symbolen. Spelers kunnen winnende combinaties maken door drie symbolen op een winlijn te matchen.

“Hot Shot”-symbolen

Een ander kenmerk van de Red Hot Active gokkast zijn de “Hot Shot”-symbolen. Als een speler een winnende combinatie maakt met een of meer “Hot Shot”-symbolen, wordt het winnende bedrag vermenigvuldigd met het aantal “Hot Shot”-symbolen dat op de rollen verschijnt. Bijvoorbeeld, als een speler drie zevens matcht met één “Hot Shot”-symbool, wordt het winnende bedrag vermenigvuldigd met één en ontvangt de speler dus een hogere prijs.

Hold

Het spel heeft ook een “Hold”-functie waarmee spelers een van de rollen kunnen vasthouden voor de volgende draai. Dit kan spelers helpen om winnende combinaties te maken door symbolen op de rollen te houden die nodig zijn om een winnende combinatie te maken.

Conclusie

Kortom, de Red Green Peppers gokkast is een klassieke fruitmachine met eenvoudige spelregels en functies die spelers een nostalgische spelervaring bieden.

© Copyright 2023 Fruit Machines