Superman Videogokkast
3.0

Superman Videogokkast

  • Uitbetalingspercentage: 95%
  • Variantie: Medium
  • Aantal winlijnen: 25
  • Minimale inzet: € 0,25
  • Maximale inzet: € 500
  • Maximale winst: Geen limiet
  • Jackpot: DC Superheroes Jackpot
Home » Superman Videogokkast

Misschien wel de grootste actieheld van onze wereld, heeft zijn eigen fruitmachine; superman! Tijdens het spelen kun je er niet aan ontkomen, dat het over de superheld gaat, de graphics zijn tot in de details uitgewerkt, om de film te verwerken naar de gokkast. De superman gokkast bevat vijf rollen en maar liefst vijftig winlijnen.

Spelen op deze videoslot

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


Om het spel voor spelers leuker te maken, zitten vrijwel alle hoofdrolspelers verwerkt in de fruitmachine met symbolen van bijvoorbeeld Lex Luthor, Doomsday, Lois Lane en natuurlijk, hoe kan het ook anders; Kryptonite. Door de toevoeging van deze symbool, wordt het spel attractiever voor de speler.

Bonus elementen

Het spel bevat een aantal interessante bonussen, zo beschrijft het supermanlogo een scatter, die helpt bij het creëren van de juist combinaties. Ook het supermanpersonage staat garant voor extra hulp, als wildsymbool wat andere symbolen doet vervangen. Het bonusspel wordt geactiveerd wanneer de speler drie supermansymbolen op verschillende rollen heeft gekregen, je krijgt daarbij tien gratis spins.

Save the World bonusgame

Cryptology heeft nog een extra bonus in de Superman fruitmachine gestopt, die geactiveerd wordt wanneer een speler alle vijftig winlijnen in combinatie met tien extra munten heeft gespeeld. Met dit ‘save the world’-bonusspel wordt de speler in staat gesteld vele extra munten te verdienen. Deze bonus kan oplopen tot maar liefst honderd keer je eigen inleg! Wil je het spel ook eens proberen? Dan raden we je aan dit te doenbij bijvoorbeeld Oranje of Kroon, waar je bij inschrijving ook nog eens een leuke bonus krijgt.

© Copyright 2023 Fruit Machines