The Incredible Hulk fruitmachine

Hij is al een tijdje uit, maar vandaag even aandacht voor The Incredible Hulk fruitmachine. Ofwel; The Incredible Hulk – Ultimate Revenge.

Zoals je van het groene monster mag verwachten, is de gokkast variant een niet te stoppen, onstuitbare kast; een leuke vijfentwintig lijnen video slotmachine, waarin je met de hulk oog in oog staat met SWAT teams, bepantserde wagens, nucleaire 20 megaton explosies en alles wat de Hulk kan gebruiken om naar zijn tegenstanders te gooien. ZO zijn er auto’s, motors, telefooncellen en veel meer.

Spel elementen

De bedenkers hebben hun best gedaan en zoveel mogelijk authentieke elementen in het spel te verwerken. Zo kom je characters uit de verhalen tegen, hoor je muziek uit de film enzovoort. Je komt daarnaast 3 progressieve oplopende jackpots tegen in het gokspel en een bonusronde.

De echte fans van The Hulk zullen veel van deze dingen herkennen en waarderen, en ook spelers die nog onbekend zijn met de groene reus zullen snel vertrouwd zijn met het spel format. Er zijn veel verschillende machines in het thema van Marvel, maar dit spel van de Hulk is een van de leukere games wat ons betreft.

Karamba is een aanbieder van deze fruitautomaat, en dit online casino biedt je € 5,00 gratis speeltegoed zodat je gerust het spel eens gratis kunt uitproberen. Besluit je daarna om alsnog om geld te spelen, dan biedt Karamba je een matchup bonus van 100%. Stort je € 100,- ? Dan krijg je dus € 100,- gratis speeltegoed erbij zodat je met € 200,0 kunt beginnen met spelen.