Wild Timer fruitmachine

Home » Wild Timer fruitmachine

Dit keer omschrijven we de nieuwe Wild Timer van Powerjackpot. Powerjackpot heeft meerdere fruitmachines maar Wild Timer moet je zeker eens gespeeld hebben.
Wild Timer gokkast

Speel bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


Dit keer omschrijven we de nieuwe Wild Timer van Powerjackpot. Powerjackpot heeft meerdere fruitmachines maar Wild Timer moet je zeker eens gespeeld hebben. Dit casinospel is sterk verwant aan de Oldtimer, die overigens ook door hen aangeboden wordt. Het spel heeft een ouderwetse look, je hebt het idee alsof je er in het echt zo achter kunt zitten. Deze gokkast heeft een boven- en onderspel.

Uitleg van de spelregels van Wild Timer

Als je de Oldtimer gokkast kent, dan zul je merken dat de Wild Timer erg veel overeenkomsten vertoond met de Oldtimer. Er zijn wel verschillen uiteraard. Allereerst heeft dit fruitautomaat een ander uiterlijk maar daarnaast is er nog een belangrijk verschil: Wanneer je 20 credits inzet per draai en het symbool is ‘Wild’, dan is dit symbool een soort Joker en telt dit voor ieder ander symbool. De winkans in dit spel is eigenlijk groter dan met de Oldtimer. Het basisspel is het onderste spel en hiermee zet je 1 credit in per draai. Er is maar 1 winlijn mogelijk op de 3 rollen. Je kunt maar liefst 20 punten verdienen wanneer je de sterren ‘kris kras’ draait. Het bovenste spel daarentegen heeft in totaal 5 winlijnen met 3 rollen. Je kunt ervoor kiezen om per draai meer credits in te zetten, namelijk 20 credits per draai. Durf je met dit aantal credits per keer te spelen, dan wordt je daarvoor beloond met Wild Timer symbolen die echt ‘Wild’ zijn. Net zoals met het onderste spel is deze inwisselbaar voor elk ander symbool. Kortom: een extra kans om te winnen!

Extra’s:

• De beste resultaten houdt de machine zelf vast met de functie ‘Hold’
• Let op de informatie naast + onder de rollen: Daar staat hoeveel punten je kan winnen

© Copyright 2023 Fruit Machines