Multi Player
5.0

Multi Player

  • Uitbetalingspercentage: 95%
  • Variantie: Laag
  • Aantal winlijnen: 5
  • Minimale inzet: € 0,40
  • Maximale inzet: € 400
  • Maximale winst: € 5.000
  • Jackpot: € 5.000 - Mystery Jackpot
Home » Multi Player

Stakelogic maakte deze moderne online versie, van de oude old-school Multiplayer gokkast!

De Multi Player fruitautomaat van Fruits 4 Real is een speelautomaat waarmee je enorm veel geld kunt winnen. Je kunt hem hier spelen met gratis speeltegoed ter waarde van € 5,00.

Multi Player fruitautomaat

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


De Multi Player fruitautomaat van Fruits 4 Real is een speelautomaat waarmee je enorm veel geld kunt winnen. Je kunt hem hier spelen met gratis speeltegoed ter waarde van € 5,00. Maar de kans op dergelijke winsten is natuurlijk afhankelijk van het toeval. Daarentegen is het verstandig om daarom niet direct al je geld in te zetten, want verliezen blijft mogelijk. Het is wel een van de meest spannende automaten die er zijn en we kunnen je dit spel daarom ook zeker aanraden.

Hoe te spelen op de Multi Player

Bij Fruits 4 Real heeft onlangs een speler maar liefst 14.000 punten gewonnen. Reken zelf maar uit hoeveel geld dit in het laadje brengt… De Multi Player is een z.g. meerspeler. Het is met dit speltype mogelijk om per keer op 5 winlijnen te gokken. Spelers kunnen wel zelf bepalen hoeveel credits ze inzetten per keer. Het minimum is 2 credits en het maximale aantal credits dat je kunt inzetten is 40. Durf je wel een gok te wagen en zet je 40 credits in, dan kun je zomaar eens een positieve uitslag krijgen. Want krijg je het voor elkaar om 3 zevens op de winlijn te toveren, dan staat dit voor 800 punten! De aardbeien op deze fruitautomaten doen het ook niet onaardig met 740 punten voor 3 aardbeien. Dit puntenaantal is meer dan 70 euro waard bij alle aanbieders. Let ook op de kersen. 3 daarvan op een winlijn leveren 320 punten op. Ook niet onaardig dus.

Gratis spelen

Speel dit spel geheel gratis bij Fruits 4 Real en probeer alles uit. Daarna kun je nog altijd echt geld inzetten en dus ook echt geld winnen. Winsten worden snel op je rekening uitgekeerd. Nog even terugkomend op het gratis spelen: Dit kun je niet onbeperkt doen. Je kunt per dag maximaal met 200 punten spelen.

© Copyright 2023 Fruit Machines