Sweet 16 Fruitmachine
4.0

Sweet 16 Fruitmachine

  • Uitbetalingspercentage: 94%
  • Variantie: Hoog
  • Aantal winlijnen: 1
  • Minimale inzet: € 0,20
  • Maximale inzet: € 200
  • Maximale winst: € 4.000
  • Jackpot: Nee
Home » Sweet 16 Fruitmachine

Sweet 16 is een fruit machine die je bijna zeker nog kent uit het café. De eerst online versie was van ontwikkelaar Simbat. Daarna bracht softwarebedrijf Fruits4Real een versie online. De huidige versie is ook mobiel speelbaar.

Deze Sweet 16 Player fruitkast is een z.g. multiplayer machine. Dit betekent dat men 2 spellen op hetzelfde moment kan spelen. Elk spel op dit automaat heeft 16 winlijnen. Dit aantal kun je dus eigenlijk verdubbelen aangezien het een multiplayer is.

Sweet 16 gokkast

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


Maar hoe kun je ooit op twee gokkasten spelen op hetzelfde moment? De ontwikkelaar heeft er goed over nagedacht, want de rollen van beide spellen draaien om en om. Daardoor mis je nooit iets. Overigens is de aanbieder van dit casinospel Fruits 4 Real. Enig nadeel is misschien dat dit spel geen bonusspel heeft en/of extra spellen.

Gokkast spelen met credits

Samen met de Simply Wild is de Sweet 16 fruitautomaat een van onze persoonlijke favorieten. Er zijn maar weinig van dit type automaten waarmee je maar liefst 160 credits kunt inzetten per draai. En dit geldt ook voor de winst, want spelers maken kans op 2000 punten wanneer ze de geldzak symbolen draaien. Spaar eventueel behaalde punten op om op de automatische piloot over te stappen. De machine doet dan voor jou de beurten zodat je zelf lekker relaxed kunt toekijken.

Spelen met een hoge inzet

Ondanks dat deze kast niet uitgebreid is en er geen bonusspelen kunnen worden gespeeld, is het immens populair onder veel spelers. Dit komt waarschijnlijk doordat het mogelijk is met een hoge inzet te spelen. Des te meer geld je inzet des te groter de kans dat je wint. Wist je dat je gratis punten krijgt van Kansino wanneer je je voor het eerst bij hen aanmeldt?

© Copyright 2023 Fruit Machines