Turboplay Jackpot fruitautomaat

Home » Turboplay Jackpot fruitautomaat

Fruits4Real doet met de Turboplay Jackpot fruitmachine goede zaken. Want deze automaat is een van de gokkasten dat op de meeste aandacht van spelers mag rekenen.

Turbo Player Jackpot Fruits4Reel

Speel bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


Schijn bedriegt, want ook al lijkt dit casinospel veel op andere spellen, dat is het niet. Oké, deze kast heeft een basisspel en bovenspel, dat wel weer. Maar het spel zit net iets verfijnder in elkaar dan de meeste soortgelijke spellen en het puntenaantal van maximaal 1000 is ongekend hoog.

Overigens is het zo dat Fruits4Reel elke nieuwe speler 5 euro gratis speelgeld geeft, waarmee je gratis op deze kast kunt gokken. Dus zonder dat het je geld kost, maar MET kans op het winnen van geld.

Winnende combinaties

Uiteraard is het doel om zoveel mogelijk goede combinaties te winnen. Met 4 rollen is de kans daarop redelijk groot. Het basisspel kun je spelen met een credit per draai en dan gebruik je 3 rollen. Heb je punten met een winnende combinatie verdiend? Dan kun je kiezen voor:

IN – in de punten en plaats deze bij je totale credits.
GOK – probeer je punten te verdubbelen door Kop of Munt te gooien. Let op: De kans is ook aanwezig dat je alle punten verspeeld…
SPAAR – je kunt je prijs verplaatsen naar het bovenste spel. Daarbij hoeft het bovenspel niet direct gespeeld te worden.

Bovenspel spelen

Het onderspel moeten spelers vooral gebruiken om punten te verzamelen en daarmee een gokje wagen op het bovenspel. Het bovenspel biedt grotere prijzen aan. Met 4 credits inzet worden er 3 rollen gebruikt en vanaf 16 stuks worden alle rollen in het spel gebruikt. In totaal kun je tot wel 1000 punten winnen! Start direct dit spel om te zien voor hoeveel geld dit enorme puntenaantal staat!

© Copyright 2023 Fruit Machines