Super Joker spel

Dat Fruits 4 Real fruitmachines een flinke collectie machines heeft is bij de meeste online casinospelers wel bekend. Zo behoort Super Joker fruitmachine ook tot de verzameling. Deze gokkast speel je met 10 rollen c.q. meters. Het benedenspel speel je met tenminste 1 en tegen hoogste 5 credits. Wil je je gokkunst echter verplaatsen naar het bovenste spel, dan moet je ook je inleg verhogen naar minimaal 10 en maximaal 20 credits per poging.

Wanneer je deze kast kunt waarderen, dan zou je de Turbo Joker fruitautomaat ook eens moeten proberen. Grote kans dat je die automaat ook leuk zult vinden. En evenals de Super Joker is dat ook een spel van Fruits4Real.

Kris krassen

De Super Joker heeft dus een boven- en benedenspel. In het benedenspel kun je ook winnen door combinaties die door elkaar heen lopen (kris kras lopen). De jokers zijn een belangrijk onderdeel van dit spel, want deze kunnen je een prijs tot maximaal 100 punten opleveren. Daarvoor je wel 5 credits hebben ingezet. Winsten kun je eventueel verdubbelen door het spelletje Kop of Munt te spelen. Verplaatsen we het spel tenslotte weer naar boven, dan kunnen we concluderen dat des te meer je inzet des te meer winlijnen er actief worden gemaakt. De kans op het winnen van geldprijzen neemt dan significant toe. 20 credits kan men maximaal investeren in een draai. In totaal kun je daarmee 8 rollen van de Super Joker activeren.