De gekste thema slotmachines

Home » De gekste thema slotmachines

Slotmachines kunnen tegenwoordig over de meest uiteenlopende thema’s beschikken. In het merendeel van de gevallen worden deze thema’s vrij overzichtelijk en uitnodigend gehouden, maar het kan ook anders. In het bijzonder toen slotmachines nog maar net hun weg vonden richting het internet kozen bijzonder veel ontwikkelaars er voor om de meest vreemde thema’s uit te vinden om toch maar een zo ruim en divers mogelijk aanbod samen te kunnen stellen. In de praktijk kwam dat de kwaliteit absoluut niet altijd ten goede, in tegendeel. Wij gingen voor jou op onderzoek uit en hebben de slotmachines met de gekste thema’s voor jou op een rijtje gezet op deze pagina. Durf jij het aan om met deze slotmachines je kans te wagen?!

Hoffmania van Novomatic

In eerste instantie is er de slotmachine genaamd ‘Hoffmania’ welke op de markt werd gebracht door de bekende ontwikkelaar Novomatic. Op het eerste zicht lijkt dit een fijne en uitnodigende slotmachine voor mensen die fan zijn van ‘The Hoff’ of David Hasselhoff, maar in de praktijk pakt dat net even anders uit. De hele gokkast ziet er opvallend ‘flashy’ uit en bovendien wordt je regelmatig getrakteerd op de gekste taferelen. Kan je hier doorheen kijken? Dan is het wel zo dat je met deze slotmachine een aantrekkelijke winst kan behalen.

Ted van Blueprint Gaming

Blueprint Gaming is een minder bekend ontwikkelaar van casino games, maar toch heeft ze in het verleden enkele bijzondere exemplaren geproduceerd. Eén van de meest opvallende namen uit het aanbod van Blueprint Gaming is de slotmachine die luistert naar de naam ‘Ted’. De naam staat gelijk aan het hoofdpersonage van de gelijknamige film. Ted staat er niet alleen om bekend grof gebekt te zijn, daarnaast rookt hij wiet en heeft hij seks met meerdere vrouwen. Klinkt als een fantastisch onderwerp voor een slotmachine? Probeer ze gerust eens uit zouden we zeggen!

Sneak a Peak Planet Exotica van Microgaming

Toen de slotmachine ‘Sneak a Peak Planet Exotica’ van Microgaming werd voorgesteld werd er door de ontwikkelaar gezegd dat deze gokkast boordevol zou zitten met mooie babes. Dit klonk bij heel wat mannelijke spelers natuurlijk als muziek in de oren. In de praktijk bleek echter al snel dat de verwachtingen waarschijnlijk niet helemaal ingelost zouden worden. Hoe dat komt? Zeer eenvoudig, namelijk omdat de ‘mooie babes’ aliens bleken te zijn. Ondanks het wat gekke thema is dit wel een bijzonder leuke slotmachine om eens uit te proberen!

Pachinko

Bij Europese spelers is deze gokkast wellicht compleet onbekend (en dat is eigenlijk maar goed ook), maar in Japan is ze werkelijk razend populair. Het lijkt op het eerste zicht een arcadegame te zijn, maar het is echt een gokkast. Op het eerste zicht heeft Pachinko veel weg van een flipperkast. Dit heeft alles te maken met het feit dat er ook bij Pachinko balletjes in het spel geschoten dienen te worden. Je hebt wel geen flippers voor handen om ze mee terug te schieten. Komen de ballen op de juiste plaats in de gokkast terecht? In dat geval zal het aantal ballen vermeerderd worden. Het uiteindelijke doel is uiteraard om zoveel mogelijk van de ballen die het spel in worden geschoten te vangen. Dit is misschien wel de gekste gokkast die je ooit in je leven zal spelen.

Speel eens een slotmachine met een gek thema!

De slotmachines met de meest gekke thema’s die op deze pagina zijn terug te vinden lijken op het eerste zicht misschien een beetje vreemd (en dat zijn ze eigenlijk ook wel), toch kan het een absolute aanrader zijn om ze te ontdekken. Je zal namelijk waarschijnlijk net door het gekke thema heel wat meer plezier gaan beleven aan de slotmachine. Ben je dus met andere woorden wel eens toe aan iets lekker geks of iets helemaal anders? Dan is het zeker en vast een aanrader om deze slotmachines te ontdekken!

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!
© Copyright 2023 Fruit Machines