Magic Circle fruitmachine

Home » Magic Circle fruitmachine

Magic Circle is te spelen bij onder meer Fruits4Real – ontvang een gratis bonus van €125 om deze kast uit te proberen wanneer je je bij dit casino registreert (er zitten geen verplichtingen aan, Fruits4Real staat bekend als een veilige aanbieder).

Magic Circle

Speel de Magic Circle bij:

Speel bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


Heb je wel eens vaker een fruitmachinespel op het internet gespeeld? Misschien ken je de Magic Circle fruitautomaat van Fruits4Real dan wel. Mocht je deze niet kennen, dan is het een spel dat je zeker eens gespeeld moet hebben. Een gokje wagen met deze gokkast is een hele beleving en de kasten staan zelfs in echte speelhallen en cafés. Deze online versie werkt precies hetzelfde. Dus waarom zou je eigenlijk nog op je fiets of in de auto stappen? Als je ook gewoon lekker thuis kunt gokken?

Hoe het spel werkt

Magic Circle is een vrij eenvoudig spel en men kan een bonusspel spelen. Probeer naar dit bonusgedeelte te gaan door te spelen met een verhoogde inzet. Win je de sterren, dan start de bonus vanzelf. Anders dan met de meeste fruitautomaten verhoog je de inzet door te wisselen van speltype. Je kunt met 1, 5 of 10 credits spelen. Uiteraard maak je kans op meer winst zodra je ook meer credits inzet.

Spaar punten op

Het spel Magic Circle is populair bij veel spelers omdat de automaat flinke winsten kan uitkeren. Op de gokkast prijkt in het midden een opvallend rad. Klik op het juiste moment en spring misschien zelfs naar een cirkel waarin de grotere prijzen staan. Voorkom dat je op “stop” terecht komt. Je krijgt dan wel de winst die je tot nu toe hebt binnengesleept maar het rad stopt en je kunt weer opnieuw beginnen. Speel voor echt geld of waag een gratis gokje. Uiteraard kun je met gratis spelen geen echt geld winnen. Maar wanneer het de eerste keer is dat je Magic Circle speelt kun je op deze wijze wel het spelprincipe leren kennen!

© Copyright 2023 Fruit Machines