Twin Express

Home » Twin Express

Twin Express is een leuke fruitmachine van de oude leest. Het is opvallend aan dit spel dat er met hoge inzetten gespeeld kan worden. Het is een multiplayer gokkast en werkt vrijwel hetzelfde als de meeste kasten.

Twin Express

Speel bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus

*Bonusvoorwaarden gelden. Enkel voor spelers van 24 en ouder!


Wil je dit spel graag spelen? Ga dan naar de aanbieder Kansino, of betcity fruitmachines en beleef het zelf! Speel deze kast en ontvang bij Betcity 100 gratis draaibeurten om mee te spelen.

Hoe werkt het spel

Het leuke aan deze kast is dat elke verschillende inzet resulteert in andere prijzen. Je kunt vanaf 2 credits inzetten en je kunt dit verhogen, als je wel van wat extra spanning houdt, naar 5, 10, 20 en maar liefst 50 credits! Klik op de “Credits knop” om credits bij te schrijven. Bij elke klik worden er 10 daarvan bijgeschreven en het maximale aantal is 40. Of te wel: Druk je drie maal op deze knop, dan worden er 30 credits bijgeschreven en daarmee kun je ook 30 keer draaien. Sparen van punten doe je door de knop “Naar credits” te gebruiken. Je moet dan wel op je beurt wachten, want pas na afloop van alle beuren worden de credits opgespaard. Twin Express is echt een leuk spel en we raden je aan om het zeker eens bij Batavia Casino gespeeld te hebben.

Leuke extra’s aan Twin Express

Het alsmaar klikken voor een draai gaat op den duur vervelen. Daarnaast heb je natuurlijk niet de hele dag de tijd om achter het automaat te zitten. Je kunt dan gebruikmaken van de functie “autoplay”. De machine zal dan voor je draaien. Zo ben je niet verplicht om constant zelf aanwezig te zijn en heb je de tijd om bijvoorbeeld even wat drinken te pakken of de telefoon te beantwoorden. De gokkast stopt vanzelf zodra er geen credits meer zijn. Maar uiteraard zou het nog mooier zijn wanneer het puntenaantal vermeerderd!

Uit laten betalen

Wil je graag je winst laten uitkeren? Je moet dan wel je bankrekeningnummer hebben opgegeven. Bezoek zelf de website van de aanbieder en laat je uitgebreid informeren over de procedures m.b.t. betalen en uitbetalen.

© Copyright 2023 Fruit Machines