Bet Feature. Bonusspel. Basisspel. Wat houden deze inzetmogelijkheden allemaal in? We gaan er graag wat dieper op in.

Fruitmachines behoren tot de meest populaire casinospelen die er op de markt zijn terug te vinden. Dat hoeft ook niet te verbazen, want ze beschikken over een ongelofelijk lage instapdrempel. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen om op een gokkast te spelen is een inzet bepalen en op de spin knop drukken. Wanneer je dat hebt gedaan gaan de rollen draaien waarna je binnen enkele seconden weet of je hebt gewonnen en indien ja, hoeveel. Dit gezegd hebbende is het zo dat fruitmachines in de praktijk wel wat meer te bieden hebben dan uitsluitend het doelloos plaatsen van je inzet. Ben jij ook benieuwd naar wat alle inzetmogelijkheden van fruitautomaten nu precies zijn? We stellen ze hier op deze pagina graag aan je voor!

1.) Inzetten op het basisspel

In eerste instantie spreekt het voor zich dat je moet beginnen met het basisspel van een gokkast. Dit is het standaard onderdeel dat bij de meeste fruitmachines ook het minst spannend is van alle mogelijkheden die er worden aangeboden. Voor het basisspel geldt dat er altijd een bepaald aantal winlijnen bestaan. Je doet er als speler goed aan om niet alleen rekening te houden met het aantal winlijnen, maar ook met de manier waarop de winsten worden toegekend. Met andere woorden, worden winnende combinaties uitsluitend gevormd van rechts naar links of ook omgekeerd? En wat met de vorm van de winlijnen? Voor bepaalde fruitmachines geldt zelfs dat er een win all ways mechanisme wordt gehanteerd.

Win always principe

In het basisspel worden in principe altijd de kleinste bedragen uitgekeerd. Er zijn fruitautomaten waarbij er in het basisspel gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde win all ways principe. Dit betekent dat het niet uitmaakt waar de winnende symbolen op de rollen precies verschijnen. Op alle mogelijke manieren kunnen er winnende combinatie worden gevormd. Dat is natuurlijk ongelofelijk interessant, alleen moet je er wel rekening mee houden dat het hierbij doorgaans gaat om lage variatie fruitmachines. Je zal dus in de praktijk vaak een behoorlijke tijd moeten spelen voordat je een aardig bedrag bij elkaar zal hebben gewonnen.

 

Voorbeeld van een gokkast met Basisspel

2.) Het bonusspel

Tijdens het spelen van het basisspel zal je kunnen vaststellen dat je langzaam maar zeker een bonusmeter kan doen vollopen. Op het ogenblik dat deze meter vol is gelopen kan je toegang krijgen tot het bonusspel van de gokkast. Dit gezegd hebbende is het ook mogelijk dat dit op een andere manier gebeurt, bijvoorbeeld door het verzamelen van een bepaalde hoeveelheid aan scatter symbolen. Hoe dan ook, op het ogenblik dat je toegang krijgt tot het bonusspel komen de meest interessante uitbetalingen in het verschiet. Bovendien is het zo dat er je tijdens het bonusspel ook nog vaak extra interessante zaken worden aangeboden. Zo is het mogelijk dat je gratis spins kan claimen of kunnen er vermenigvuldigers in de strijd worden gegooid. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat je hier de grootste winsten in kan boeken!

Wat houdt de Bet Feature in?

Op het ogenblik dat je toegang krijgt tot het bonusspel van een gokkast en je bepaalde succesvolle inzetten hebt geplaatst is het mogelijk om als speler je geluk nog wat extra te beproeven. Het is dan ook zo dat er in de praktijk zoiets bestaat als een zogenaamde “bet feature”. Het gaat hierbij om een feature die je zoals de naam reeds aangeeft als speler een keuze laat maken die goed lijkt op het “kop of munt” principe. Gok je goed? Dan kan je telkens je gewonnen winsten verdubbelen. Gok je op een zeker ogenblik fout? Dan verlies je alle winst. Deze feature zorgt zeker voor extra spanning, maar het spreekt voor zich dat ze ook het huisvoordeel van de gokkast een aardig duwtje in de rug kan geven.

3.) Het claimen van een (progressieve) jackpot

Voor verschillende fruitmachines geldt dat ze je eveneens als speler de mogelijkheid bieden om mee te dingen naar het verzilveren van een bepaalde jackpot. In het meest optimale geval gaat het hierbij zelfs niet om een gewone, maar wel om een zogenaamde progressieve jackpot.

 

Voorbeeld van een Progressieve Jackpot – Mega Moolah

Op het ogenblik dat deze jackpot valt wanneer jij een weddenschap hebt geplaatst zal je kunnen vaststellen dat je in één klap een meer dan behoorlijke winst kan verzilveren. Let wel, in het bijzonder voor het kunnen claimen van een progressieve jackpot geldt dat je rekening moet houden met extra voorwaarden voor wat de inzet betreft. Je moet dan ook in de praktijk veelal de maximale inzet per speelronde plaatsen. Doe je dat niet? Dan zal je als speler helaas niet mee kunnen dingen naar de absolute hoofdprijs van de gokkast in kwestie.

Te spelen bij:
€150 welkomstbonus + 50 gratis spins
€10 gratis speeltegoed! + 50% bonus
711
€711 welkomstbonus
Razendsnel uitbetalen!
© Copyright 2023 Fruit Machines